Moederdochter (de Luxe)

ANDERS – Dit jaar is alles anders.

Door het Corona virus mogen we niet met z’n allen samen zijn en is dit ook niet verstandig. Ik heb dus besloten geen workshops in mei te houden, geen moeder-dochter workshop. Ik hoop volgend jaar weer met jullie een mooi stuk te kunnen maken.


Een begrip van de Binderij: de workshop voor Moeder-Dochter-Vriendinnen!

Moederdochter

10 mei is het Moederdag en …. wat kopen we dit jaar voor moeder? Altijd weer een probleem een passend cadeau te bedenken, maar wij hebben de oplossing. Samen met moeder gaan we workshoppen!
In samenwerking met Bloeiers organiseert de Binderij een workshop voor ‘Moeders en Dochters’ in de weekenden rondom Moederdag. Een leuk idee om samen met je moeder, dochter, schoon- of stiefdochter een creatieve dag door te brengen in de kassen van Kwekerij Bloeiers. En omdat dit zo’n gezellige workshop is ben je ook van harte welkom met je vriendin.

Iedereen gaat naar huis met een prachtig werkstuk waar je de hele zomer plezier van hebt!
Met koffie/thee en iets lekkers, een drankje en culinaire hapjes van cuisIEN maken we er een gezellige en creatieve dag van!

Datum
Tijd
Kosten € 45,00 per persoon
Waar in de kas bij Kwekerij Bloeiers, Wierweg 24 te Slootdorp
Opgave bij Tina de Jong 06-12875187, via de contactpagina of via mail: tina@debinderij.com

Moederdochter de Luxe

Wat is het leuk om samen aan het ‘werk’ te gaan en dan napraten bij een voortreffelijke lunch van CuisIEN. Op zondag, als er geen publiek is bij Bloeiers, zoekt u (na afloop van de workshop) een gezellig stekkie in de kassen of bij mooi weer in de boomgaard om samen te lunchen en bij te praten. Geniet van de kas en al haar kleuren en geuren. Vandaag is de kas alleen voor de deelnemers van de workshop Moederdochter open.

Een compleet uitstapje voor moeder, dochter, schoon- of stiefdochter of met je vriendin.

Iedereen gaat naar huis met een prachtig werkstuk waar je de hele zomer plezier van hebt!
U geniet van koffie/thee, een hapje en drankje en een culinaire lunch van cuisIEN. Maar het belangrijkste van alles: Jullie hebben echt tijd voor elkaar!

Datum
Tijd
Kosten € 60,00 per persoon
Waar in de kas bij Kwekerij Bloeiers, Wierweg 24 te Slootdorp
Opgave bij Tina de Jong 06-12875187, via de contactpagina of via mail: tina@debinderij.com